CRM-system
Vi gör det enklare för säljare

Customer Relationship Management

CRM-system är Säljstödssystem In Swedish.

Vad är ett CRM-system. Var gör ett CRM-system.

Historien bakom CRM-systemet. Låt oss bara kort sammafatta, häng med!

Image

CRM-system är idag det vanligaste säljverktyget.

Customer Relationship Management. Är ett säljstödssystem med huvudsyfte att hålla reda på kunderna och affärerna åt företag och säljarna. Det var inte förrän CRM-system blev molnbaserade som det slog igenom ordentligt. Vilket också tydligt korrelerade med framfarten av internet-uppkopplingen globalt.

I många år var CRM-systemet inte mycket mer än ett excel-ark maskerat i ett webbgränssnitt döpt till CRM-system. Utvecklingen accelererade snabbt i samband med att CRM-system växte i populäritet hos företag med större säljorganisationer.
Samtidigt steg priset per licenser oförtjänt mycket. Leverantörerna var få. CRM-system riktade sig nu främst åt de stora företagen, eller de som var villiga att betala överpriset. Men trenden fortsatte, CRM-systemet var här för att stanna.

Funktionerna i CRM-system byggdes ut i samband med att de blev molnbaserade och populära.

  • Kundhantering & leadshantering
  • Offert & avslut
  • Budgetmål

Evolumi CRM-system. Ett gratis CRM-system.

Historien bakom ett gratis CRM-system


CRM-system som gör skillnad

Bristen på effektiva CRM-system samt det höga priset och den ständigt ökande efterfrågan på CRM-system gjorde det spännande och enkelt att starta Evolumi.

Grundideén var att alla företag skulle ha möjligheten att använda ett helt komplett CRM-system, som var gratis. Vi skapade det första svenska gratis CRM-system, på svenska. Året var 2013 och tiden var perfekt, visade det sig.

Framgångssagan fortsatte. Våra kunder började fråga om mer avancerade funktioner och var villiga att betala för det, i många år kämpade vi emot och vi fortsatte att erbjuda även de funktionerna helt gratis. Med ett CRM-system som då var i världsklass kom också framgången. Våra tre mest populära nykomlingar var:
  • e-signering
  • Kalender synkronisering
  • Produktlistor

Image


Men varför erbjuda ett CRM-system så billigt?

Vi gillar att utmana marknaden, billigare men bättre...


Image


Evolumi i rampljuset.

Det var inte förren 2017 som vi lyfte in funktioner som var så pass avancerade, som kunde mer än jämställa oss med CRM-system som kostar 1000-tals kronor per användare per månad, som vi beslöt oss att lägga en prislapp på vår uppgraderade version.

Men priset skulle ligga lågt, för att det ska inte vara avgörande för kundens val, efter några undersökningar prissatte vi oss på 180:- per användare per månad. Kanske lite för billigt om du jämför med vad du får. Varsågoda.
  • Säljtävlingar
  • e-postmallar inkl spårning
  • Säljskärm för TV
  • Addera och döpa om fält

Vi gör det enklare för säljare

Evolumi CRM-system, full kontroll på alla aktiviter och kunder, i ett smartare arbetsflöde.Nu fattar jag hur otroligt ett CRM-system är och hur det kan göra skillnad
för vårt företag och våra säljare.
Jag vill testa Evolumi gratis CRM-system idag!

Kom igång